close

Mange ledere med Nike, som Parker er en ung idrettsutøver. 70 av forrige århundre, hadde han tilgang til universitetsnivå maraton mester, for å oppnå bedre resultater, han alltid gjør det selv kjører nike free pas cher. Selv da ikke bli en profesjonell spiller, men Parker har alltid beholdt sin egen bevegelse kompleks. Ni år siden, Phil. Ridder, selskapet f nike running norway oreslo å utvikle et nytt formålsparagraf, er Parkers valg: å oppmuntre hver utøver til world.In 1977, uteksaminert Parker å bli en Nike designer. På 80-tallet Nike og Reebok hard konkurranse, oppfunnet Parker en stil som kalles synlig luft-teknologi. I 1987, Nike Air Max-serien offisielt lansert, inkludert Design Parker bruke denne multi-funksjonelle luft-pute teknologi trening sko. Nike Air omforme hele Nike merkevare, la Parker ble en stjerne designer.As en designer i perioden, Parker egenhendig bidratt til Nike "Innovation Kitchen" ble født. "Innovasjon Kitchen" er en designer tenketank Nike for Nike selskapet inn i feltet av joggesko og sportsklær leder i ambisjonen om å prøve å finansiere atletisk, kunstnerisk og vitenskapelig etableringen av en rekke lunefull i en ovn.

 
Til denne dag, har fungert som administrerende direktør i Parker vil fortsatt delta på Innovasjon Kitchen, spiller rollen som sjef produkt designer.Those opptatt aksjekurser og regnskaper for konsernsjefen i forhold til Parker, mer opptatt av produkter og populærkultur. Parker kontor, fylt med hans samling, omfatter denne bisarre samling av Rolling Stones gitaristen portef Nike Løbsko ølje en stor portrett av Apollo astronauter manuell, gitar gud Jimmy. Hendrix brukte gitaren, og Michael. Keaton spilte hovedrollen i Batmans Chaussures Nike Lunarglide + 2 og så videre gjennom tiden. Enn Wall Street bankmann, er Parker mer som graffitikunstnere, tatovering designer, rapper middag med en slik person, etter hans syn, dette er folk som kan påvirke populære culture.Addition til en del av hverdagen, er Parker også veldig flinke til å håndtere med stjernene. Kobe Bryant. Kobe Bryant og Tiger. Woods var en gang nevnt som en venn til Parker, han også la moteindustrien bad boy Alexander. McQueen kjøpte 150 par av Nike sko. Parker, en stjerne av de mest vellykkede markedsføring, ble han aldri overtalt til å endre bildet av Steve Jobs tok av foran sine New Balance sko, ta på et par Nike Air Max 90.After forsommeren, i henhold til de forskjellige idretter Parker omorganisert selskapets forretningsenheter, re-tildeling av forretningsområdet, vil Kina og Japan som ny fokus for utvikling, men også for å effektivisere rapporteringsprosessen, redusere regionale mellomledere ansatte, ledet selskapets historie, en sjelden runde av oppsigelser.


 
Gjennom dette arbeidet, Nike samlede miljø av økonomiske nedgangstider, sterk inntektsvekst på kvartalsvise inntekter økning på 53%. Parker har også prøvd å møte de vanskelige spørsmålene som pesten CHAUSSURES Nike Lunarglide + 3, som sweatshops i Asia har vært mye kritisert og karbonutslipp problemer. Under ledelse av Parker, selskapets team ansvarlig for samfunnsansvar og produktdesign avdelinger, grundig undersøke effektiviteten av alle prosesser, toksisitet energi innvirkning og sikkerhet. I mellomtiden oppført Parker en rekke design-relaterte forbedringer - materialer, komponenter, konstruksjonsmetoder, produksjonsmetoder, hele digitale revolusjonen, disse ideer og teknologier vil gi opphav til en "bærekraftig produksjon prosesser," grønn "sko linje," It. ble lede Nik Free Run Sko lse av Knight, vil Nike flytte til parken i forhold til en sprinter, vil til slutt sende stafettpinnen til en maratonløper. I denne forbindelse, fortalte en tidligere Nike ansatt rikdom dyp mening at Parker hadde en unik Nike har skapt et løp for å avgjøre hvem de raskeste resultatene av Air Max LTD konkurransen er ikke, og heller ikke hvem som er den lengste løp, men som på eget anslått sluttid for en viss avstand var den mest nøyaktige oppfatning av deres evne til å få de mest kunnskapsrike folk vil triumfere, og Parker selv som er slik en seirende rase.

 

http://www.freerunsskonorge.com/

arrow
arrow

    zllzll 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()