Når andre produsenter gjør et fjell ut av en føflekk ås, har TVS lansert en ny sccoty variant kalt TVS scooty strek uten mye hype og fanfare. Mange av dere kanskje ikke vet scooty strek ble lansert. Overraskende, jeg har ikke kommet over noen reklame også. Tøffe tider trenger sparsommelig tiltak! Tilbakeslag kan være årsaken til dette lav profil lans timberland shoes eringen. Men TVS har roped i tennis sensasjon Sania Mirza for den nye strek. Snart vil vi se strek med Mirza på silverscreen og på nettsteder.Uansett, når scooty pep pluss er fortsatt sterk upåvirket av lanseringen av Kinetic Flyte, Honda flyger og Suzuki Access. Hva behovet for en annen scooterette med samme motor? Vi graver ut ..Det er nytt med moderne barberhøvel kanten styling. En fremtredende åskam på frontspoileren, pent formet hodelykt og skarpe sidespeil gjør scooty strek å skille seg ut. Men på siden, streak unexciting. Bak er dominert av en stor tykk LED hale lampe med integrerte blinklys. TVS har mestret kunsten å bruke LED. Først en imponerende apache RTR nå er det brukt pent i Streak. Den moderne styling er sikker på å få jubel fra sitt mål segment? unge jenter. Men på noen vinkler, strek minner meg om billig kinesisk elektrisk scooterette.

 
Den bruker den samme 90cc, 4-takts luftkjølt motor churning ut 5bhp på 6500rpm og 5.8Nm av maks dreiemoment på 4000rpm.Though ytelsen er ikke strek dyd, tilbyr dette lille motor prisverdig ytelse. Den raffinerte og jevnere pick-up imponert oss. Den lave og
kjøpe Billige Nike Sko  mid-punch er superb og motoren er peppy. Streak toppfart er en anstendig 67kmph og det fikk fra ingenting til 60kph i 10 sekunder. Men en høyere slagvolum motor med mer kraft ville være spennende. Scooty strek leverer en imponerende kjørelengde på 47-punch er superb og motoren er peppy. Streak toppfart er en anstendig 67kmph og det fikk fra ingenting til 60kph i 10 sekunder. Men en høyere slagvolum motor med mer kraft ville være spennende. Scooty strek leverer en imponerende kjørelengde på 47kmpl i byen forhold hvor det kommer til å bli brukt mest. Akselavstanden av strek er identisk med scooty pep +, er det 1kg tyngre enn sistnevnte. Også den bruker bredere punktering motstandsdyktig 90 * 90-10 dekk foran og bak. Drivstofftanken kapasitet reduseres litt til 4.7L fra 5L. Du kan kaste hanskene og sjokolade for barna i hanskerommet. setet lagringsplass er stort og det kan svelge en full ansikt hjelm.

 
Den brede gulvbord og utsøkt detaljerte motorsykkelbaksete footrests gjør både rytter og passasjer å sitte komfortabelt. Men jeg snakker om Sania Mirza ikke jordan. Ekstern drivstoff fyll er et fint alternativ, men fyller drivstoff er ikke så lett som i Kinetic flyte eller Bajaj Kristal . du har å komme ned til toppen drivstoff som drivstoff lokket er plassert på  billig timberland
baksiden motordekslet under passasjer håndtak. Bruker en ramme med motoren som en stresset medlem som linker til scooter enkelt bakre støtdemper. Suspensjon på fronten er gjennom utprøvd teleskopgafler. All aluminium støtdempere tilbyr en anstendig tur. 110mm trommelbremser på forut og akterut er stille tilstrekkelig for denne bilen. Men bakbrems låseklemme og fluoriserende tenning slot finnes i de fleste scootere er fraværende i strek. Styring er stille kvikk og presis på City riding hastigheter.TVS Scooty Streak er utstyrt med mange brukbare funksjoner som ekstern drivstoff fyll, LED baklykter, låsbare hanskerommet og mobil lader. Passform og finish er av topp hakk. Lett å dechiffrere instrumentpanelet hus speedometer, kilometerteller og bensinmåler. Streak også får en praktisk knapp-opererte selv-start med en valgfri spark starter. myk plast og topp hakk maling kvalitet er tiltrekke sikker mange Hunks. TVS scooty strek Test Drive er tilgjengelig i fem farger? Breezy blå, mystisk lilla, super rød, oppkvikket rosa og magi svart. Streak er priset til Rs. 35800 ex-showroom.

 


http://www.freerunskonorge.com/

 

arrow
arrow

    zllzll 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()